Monday, December 13, 2010

PROGRAM MENGENALPASTI BAKAT (TID) SUKAN SEPESIFIK MENEMBAK FASA 2

Program Mengenalpasti Bakat (TID) Sukan Spesifik Menembak Fasa 2
USPTN Johor & Cawangan TID ISN Kuala Lumpur
Tarikh : 11hb Disember 2010
Tempat : Lapangsasar Menembak Batu Pahat, Johor
Masa : 9.00 pagi - 3.00 petang


Unit Sukan Prestasi Tinggi Negeri Johor di bawah Program Cawangan Pelapis Majlis Sukan Negara Malaysia dengan kerjasama Majlis Sukan Negeri Johor telah mengadakan Program Mengenalpasti Bakat (TID) bagi Sukan Menembak Negeri Johor pada 11hb Disember 2010. Program ini bertujuan untuk pencarian bakat-bakat baru sebagai pelapis untuk pembangunan sukan menembak secara berterusan dan sistematik terutama bagi Negeri Johor.

Sehubungan itu, pihak kami telah dibantu oleh Cawangan Mengenalpasti Bakat dari Institut Sukan Negara Malaysia, Kuala Lumpur bagi melaksanakan pengendalian bateri-bateri ujian kepada pelajar-pelajar yang terpilih selepas pelaksanaan TID Fasa 1 bulan Oktober yang lalu. Kehadiran atlet amat memuaskan walaupun  diadakan pada musim cuti persekolahan.


 Penerangan dari JPM En. Subari bersama ISN KL

Antara bateri-bateri ujian yang dijalankan


 
Atlet-atlet senior turut hadir bagi membantu menjayakan program ini

Pihak USPTN Johor mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak ISN kerana membantu kami dan memberi kerjasama serta sokongan ibu bapa yang turut hadir dalam menjayakan program tersebut bagi mencapai objektif utama program ini dengan lebih berkesan. 

Sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment